Produse 

 

 Resursele umane reprezinta parghia catre succes a unei companii.

 

Exor.ro are nevoie in permanenta de sprijinul unor angajati competenti, proactivi, dinamici, flexibili, transparenti, loiali si capabili sa lucreze in echipa. 
Pe langa pregatirea profesionala, angajatii Exor.ro trebuie sa intruneasca un cumul de alte calitati necesare indeplinirii cu success a sarcinilor incredintate.

 

Dinamism si reactie rapida

Sa muncesti in Exor.ro inseamna sa fii dinamic, prompt, curios si in permanenta dispus sa experimentezi noi solutii. Este o mentalitate proactiva care genereaza idei inovative. Dinamismul si promtitudinea in decizii lucreaza in tandem cu flexibilitatea si abilitatea de adaptare la schimbare.

 

Increderea in tineri

Exor.ro are incredere in tineri si este pregatita sa investeasca in ascensiunea si dezvoltarea acestora. Persoanele recrutate trebuie sa aiba o mentalitate flexibila, sa fie deschise catre inovatie si schimbare. Angajatii companiei trebuie sa-si doreasca sa se dezvolte intr-o companie care tinteste sa devina cel mai dinamic sector.

 

Responsabilitate individuala

Fiecarei persoane i se cere sa fie responsabila pentru propriile decizii la nivelul sau organizational, acceptand recompensele si consecintele rezultate in urma deciziei luate.

 

Procesul de recrutare si selectie:

Toate CV-urile primite sunt examinate cu atentie chiar daca nu sunt posturi vacante. Acestea se inregistreaza in baza de date si sunt accesate in momentul in care sunt posturi libere.

Pana la selectia finala, candidatul poate fi chemat sa sustina mai multe interviuri specializate. Candidatii care nu au corespuns unui post specific raman in atentia Departamentului de Resurse Umane, in registrul companie, in cazul in care apare un post potrivit.


Angajam:

 - programator PHP, HTML, CSS , JavaScript, MySQL

 - web designer

  Full time sau part time

  Puteti trimite cv-ul la office@exor.ro  sau tel. 021-56 989 44 , 073 55 44 333

Newsletter

Înscrie-ţi email-ul tău la newsletterul nostru